Over Fleur 

 
17934744322403628.jpg

Eenvoud & kwaliteit

Fleur verkoopt al 17 jaar luxe, verfijnde basics.


Alle items in de winkel aan de Meent stralen rust uit. De vrouwelijke basics in zachte tinten
passen bij elkaar en kun je eindeloos combineren. Zowel casual als zakelijk. 

 

  • Facebook
  • Instagram

LEER FLEUR KENNEN..

17 weetjes over Fleur

1.

Ik ben moeder van vier kinderen, Tommy (21), Feline (14), Livia (6) en Loetje (5). Ik krijg altijd dezelfde vraag vanwege het leeftijdsverschil: ‘Zijn ze van dezelfde vader?’ Ja, ze zijn allemaal van dezelfde vader, mijn man Daan.

 

 

2.
Ik kom uit een ondernemersfamilie. Mijn vader had een eigen vliegschool en chartermaatschappij, als kind brachten mijn zussen en ik veel tijd door op het vliegveld. We zijn alle drie zelfstandig ondernemer geworden.

 

 

3.
Ik ben gek op terrasjes, uit eten en gezelligheid met mijn dierbare. Ik drink geen alcohol, maar ben gek op lekker eten.

4.

Toen ik 19 was, woonde ik met mijn zus Claire van conceptstore Keet in Londen. We gingen voor 6 maanden, maar bleven er drie jaar. Wat een wereldstad!

 

 

5.
Absoluut de fijnste plek die ik ken is ons vakantiehuisje in Hoek van Holland. We hebben een fijn huisje vlak achter de duinen en zitten er de hele zomer samen met mijn vriendinnen en zussen die ook een huisje hebben. Onze kinderen zijn al jaren kind aan huis bij de Surfschool.

 

 

6.
Als ik aan de perfecte jeugd denk, dan zie ik mijn moeder voor me die altijd thuis was als we uit school kwamen. Alles kon en mocht. Nu is ze een hele leuke oma voor haar kleinkinderen.

 

 

7.
Ik ben gek op reizen. Als kind reisden we al heel de wereld over. Van Azië, Afrika tot Zuid-Amerika. Mijn vader zei altijd: ‘We gaan niet op vakantie, we gaan op expeditie.’

8.

De meeste indruk op mij maakten Afrikaanse landen als Kenia en Tanzania. Ik beklom twee keer de Kilimanjaro, dit is de hoogste berg van Afrika. Beide keren de top gehaald op 5895 meter hoogte. Je was 7 dagen onderweg. Ontzettend zwaar, maar het mooiste wat ik heb gedaan. Eenmaal weer beneden aan de berg stond mijn vader daar met mijn zussen en oudste kinderen ons op te wachten om verder te reizen door Tanzania.

 

 

9.
Mijn zus en ik drinken altijd koffie op de Meent, nadat we de kinderen naar school hebben gebracht. Een mooie start van de dag voordat we beide onze winkels openen.

 

 

10.

Ik ben heel impulsief en doe dingen zonder er te veel bij na te denken. Zo boekte ik een vakantie naar Thailand toen ik zeven maanden zwanger was. Twee dagen later zaten we in het vliegtuig: met dikke buik en een baby van 8 maanden. Zo reisde wel heel Thailand door van Het noorden naar het zuiden. Max 2 nachten op dezelfde plek, en weer door. Voor mij is dit avontuur, ook met 3 kinderen en baby in de buik. Nog geen maand na terugkomst werd onze vierde geboren.

11.

De zwaarste gebeurtenis in mijn leven is absoluut het verlies van mijn vader. Nu 3 jaar al weer en mis hem nog elke dag. 

12.

Ik ben gek op verhuizen en verbouwen, als het aan mij ligt verhuizen we elke 2 jaar. Heerlik om te verbouwen.
Met de winkel Fleur ben ik ook al twee keer verhuisd, al kwam dat door mooie overnames van beide panden.  Ik ging van  Rodezand naar de Pannekoekstraat. en nu eindbestemming Meent. 

13.
Hoewel ik dol ben op mode en een eigen kledingzaak heb, loop ik altijd in hetzelfde: een losse baggy spijkerbroek met een overhemd of sweater. 

14.
Door mijn optimisme ga ik er altijd vanuit dat dingen lukken. ‘Daar gaan we weer,’ denkt mijn man dan.

Mijn vriendinnen zeggen altijd, wat wij niet kunnen verzinnen heb jij al weer bedacht EN uitgevoerd.
 

 

15.

Twee keer per jaar ga ik naar Parijs. Tijdens de Fashion Week zodat er modeliefhebbers van over de hele wereld in de stad zijn. Niks leuker dan inspiratie opdoen vanaf het terras.

16.
We wonen in Rotterdam-West, middenin de drukte en levendigheid. We hebben ooit een dorp geprobeerd, maar binnen een jaar stond het tekoopbord in de tuin en verhuisden we terug naar de stad.

 

17.

Samen met mijn zoon ben ik heel Namibië doorgereisd. 

Met een 4x4 jeep met tent op het dak zijn we van noord naar zuid gereden. Zo'n bijzonder mooi land en fijn om met z'n tweetjes te doen.
Juist met 4 kinderen vind ik het belangrijk om 1 op 1 tijd met elkaar door te brengen.