Over Fleur 

 
17934744322403628.jpg

Eenvoud & kwaliteit

Fleur verkoopt al 16 jaar luxe, verfijnde basics.


Alle items in de winkel aan de Meent stralen rust uit. De vrouwelijke basics in zachte tinten
passen bij elkaar en kun je eindeloos combineren. Zowel casual als zakelijk. 

 

  • Facebook
  • Instagram

LEER FLEUR KENNEN..

17 weetjes over Fleur

1.

Ik ben moeder van vier kinderen, Tommy (21), Feline (14), Livia (6) en Loetje (5). Ik krijg altijd dezelfde vraag vanwege het leeftijdsverschil: ‘Zijn ze van dezelfde vader?’ Ja, ze zijn allemaal van dezelfde vader, mijn man Daan.

 

 

2.
Ik kom uit een ondernemersfamilie. Mijn vader had een eigen vliegschool en chartermaatschappij, als kind brachten mijn zussen en ik veel tijd door op het vliegveld. We zijn alle drie zelfstandig ondernemer geworden.

 

 

3.
Ik ben gek op terrasjes, eten en gezelligheid met mijn dierbare. Ik drink geen alcohol, maar hou het bij een koffie of fris.

 

 

4.

Toen ik 19 was woonde ik in Londen samen met mijn zus Claire, van conceptstore Keet. We gingen voor een half jaar, maar bleven er drie jaar. Wat een wereldstad!

 

 

5.
Absoluut de fijnste plek die ik ken is ons huisje in Hoek van Holland. We hebben een fijn huisje met tuin vlak achter de duinen en zitten er de hele zomer samen met mijn vriendinnen en zussen die ook een huisje hebben. Onze kinderen zijn al jaren kind aan huis bij de Surfschool.

 

 

6.
Als ik aan de perfecte jeugd denk, dan zie ik mijn moeder voor me die altijd thuis was als we uit school kwamen. Ze zat aan tafel en we kregen een bakje snoep. Nu is ze een hele leuke oma voor haar kleinkinderen.

 

 

7.
Ik ben gek op reizen. Als kind reisden we al heel de wereld over. Van Azië, Afrika tot Zuid-Amerika. Mijn vader zei altijd: ‘We gaan niet op vakantie, we gaan op expeditie.’
 

8.

De meeste indruk op mij maakten Afrikaanse landen als Kenia en Tanzania. De mensen en de cultuur. Ik beklom twee keer de Kilimanjaro.

 

 

9.
Mijn man en ik drinken altijd koffie op de Meent, nadat we de kinderen naar school hebben gebracht.

 

 

10.

Ik ben heel impulsief en doe dingen zonder er te veel bij na te denken. Zo boekte ik een vakantie naar Thailand toen ik zeven maanden zwanger was. Twee dagen later zaten we in het vliegtuig: met dikke buik en een baby van 8 maanden. Nog geen maand na terugkomst werd onze vierde geboren.

11.

De zwaarste gebeurtenis in mijn leven is absoluut het verlies van mijn vader.

12.

Ik ben gek op verhuizen en verbouwen, als het aan mij ligt kopen we elke twee jaar een nieuw huis. 
Met de winkel Fleur ben ik ook al drie keer verhuisd, al kwam dat door mooie overnames van beide panden.  Ik ging van  Rodezand naar de Pannekoekstraat. En nu eindbestemming Meent. 

13.
Hoewel ik dol ben op mode en een eigen kledingzaak heb, loop ik altijd in hetzelfde: een losse baggy spijkerbroek met een blouse of sweater. Mijn vriendinnen zeggen wel eens: ‘Hoe kan dat nou, je hebt een winkel vol spullen.’

14.
Door mijn optimisme ga ik er altijd vanuit dat dingen goedkomen. ‘Daar gaan we weer,’ denkt mijn man dan. Bijvoorbeeld toen ik een pup mee terugnam uit Ibiza. Hij stond raar te kijken toen bij Zestienhoven niet alleen ik en mijn vriendinnen, maar ook een hond, uit de gate kwamen.
 

 

15.

Twee keer per jaar ga ik samen met mijn man naar Parijs. Tijdens de Fashion Week zodat er modeliefhebbers van over de hele wereld in de stad zijn. Niks leuker dan inspiratie opdoen vanaf het terras.

 

 

16.
We wonen in Rotterdam-West, middenin de drukte en levendigheid. We hebben ooit een dorp geprobeerd, maar binnen een jaar stond het tekoopbord in de tuin en verhuisden we terug naar de stad.
 

17.

Ik ben nog nooit in Australië geweest. Als de jongste twee kinderen iets ouder zijn, wil ik daar wel een maand lang met het gezin rondreizen.