top of page

Over Fleur 

Sustainability
17934744322403628.jpg

Eenvoud & kwaliteit

Fleur verkoopt al 18 jaar luxe, verfijnde basics.


Alle items in de winkel aan de Meent stralen rust uit. De vrouwelijke basics in zachte tinten
passen bij elkaar en kun je eindeloos combineren. Zowel casual als zakelijk. 

 

  • Facebook
  • Instagram

LEER FLEUR KENNEN..

17 weetjes over Fleur

1.

Ik ben moeder van vier kinderen, Tommy (23) Feline (15) Livia (7) en Loetje (6). Ik krijg altijd dezelfde vraag vanwege het leeftijdsverschil: Zijn ze van dezelfde vader? Ja, ze zijn allemaal van dezelfde vader, mijn man Daan.

 

 

2.
Ik kom uit een ondernemersfamilie. Mijn vader had een vliegschool/chartermaatschappij. Als kind brachten mijn zussen en ik veel tijd door op het vliegveld. We zijn alle drie zelfstandig ondernemer geworden.

 

 

3.
Ik ben gek op terrasjes, uit eten en gezelligheid met mijn mensen. Drink geen alcohol, maar ben gek op lekker eten.

4.

Toen ik 19 was, woonde ik met mijn zus Claire van conceptstore Keet in Londen. We gingen voor 6 maanden, maar bleven er drie jaar. Wat een wereldstad!

 

 

5.
Absoluut een fijne plek is ons vakantiehuisje in Hoek van Holland. We hebben een klein huisje vlak achter de duinen en zitten er zoveel mogelijk in de zomer samen met mijn vriendinnen en zussen die ook een huisje hebben. Onze kinderen zijn al jaren "kind aan huis" bij de Surfschool.

 

 

6.

Sinds februari 2023 heb ik de winkel Gerz in Kralingen overgenomen.

Dit kwam zo op mijn pad en wilde deze leuke kans zeker niet laten gaan. Gek op nieuwe uitdagingen!

 

 

7.
Ik hou van reizen. Als kind reisden we al heel de wereld over. Van Azië, Afrika tot Zuid-Amerika. Mijn vader zei altijd: We gaan niet op vakantie, we gaan op EXPEDITIE.

Ik heb veel gereisd, mijn mooiste landen zijn:

Namibië

Bolivia

Tanzania

Peru

Kenia

Zuid Afrika

Jordanië

Chili

8.

De meeste indruk op mij maakten Afrikaanse landen als Namibië, Kenia en Tanzania. Ik beklom met mijn zoon en man twee keer de Kilimanjaro, dit is de hoogste berg van Afrika. Beide keren de top gehaald op 5895 meter hoogte. Je was 7 dagen onderweg. Ontzettend zwaar, maar het mooiste wat ik heb gedaan. Eenmaal weer beneden aan de berg stond mijn vader daar met mijn zussen en mijn dochter ons op te wachten om verder te reizen door Tanzania.

 

 

9.
Mijn zus en ik drinken altijd een cappuccino op de Meent, nadat we de kinderen naar school hebben gebracht. Een mooie start van de dag voordat we beide onze winkels openen.

 

 

10.

Ik ben heel impulsief en doe dingen zonder er te veel bij na te denken. Zo boekte ik een vakantie naar Thailand toen ik zeven maanden zwanger was. Twee dagen later zaten we in het vliegtuig: met dikke buik, een baby van 8 maanden en onze zoon en dochter.. Zo reisde wel heel Thailand door. Max 2 nachten op dezelfde plek en weer door. Voor mij is dit avontuur, ook met 3 kinderen en baby in de buik. Nog geen maand na terugkomst werd onze vierde geboren.

11.

De zwaarste gebeurtenis in mijn leven is absoluut het verlies van mijn vader. Nu al weer 3 jaar geleden en mis hem nog elke dag. Ze zeggen, de tijd heelt, nou ik wacht nog steeds...........

12.

Ik ben gek op verhuizen en verbouwen, als het aan mij ligt verhuizen we elke 2 jaar. Heerlijk om te verbouwen.
Met de winkel Fleur ben ik ook al twee keer verhuisd, al kwam dat door mooie overnames van beide panden.  Ik ging van  Rodezand naar de Pannekoekstraat. en nu eindbestemming Meent. 

13.
Hoewel ik dol ben op mode en een eigen kledingzaak heb, loop ik altijd in hetzelfde: een losse baggy spijkerbroek met een overhemd of sweater. 

14.
Door mijn optimisme ga ik er altijd vanuit dat dingen lukken. ‘Daar gaan we weer,’ denkt mijn man dan.

Mijn vriendinnen zeggen altijd, wat wij niet kunnen verzinnen heb jij al weer bedacht EN uitgevoerd.
 

 

15.

Ik heb Lymfeklierkanker, Non Hodgkin, stadium 3. Een hele mond vol ELLENDE, lijkt het, maar voor nu voel ik me heel goed. 

Sta er heel positief in en leef mijn leven, precies zoals ik dat zou willen. Zolang dat kan, blijf ik dat ook zo doen. Dit is iets wat nu bij mij hoort. En dat is ok!

16.
We wonen in Rotterdam-West, middenin de drukte en levendigheid. We hebben ooit een dorp geprobeerd, maar binnen 9 maanden stond het tekoopbord in de tuin en verhuisden we terug naar de stad.

 

17.

Samen met mijn zoon ben ik heel NAMIBIË doorgereisd. 

Met een 4x4 jeep, tent op het dak zijn we van noord naar zuid gereden. Zo'n bijzonder mooi land en fijn om met z'n tweetjes te doen.
Zo heb ik ook net een week de Laugavegur Trail in ICELAND gehiked met mijn 15 jarige dochter. Rugzak op de rug, eten mee voor de hele week en gaan. Zonder Gids, met z'n tweetjes van noord naar zuid gelopen. Zo trots dat ze dit toen op 14 jarige leeftijd succesvol heeft gedaan. Juist met 4 kinderen vind ik het belangrijk om 1 op 1 tijd met elkaar door te brengen.

We zijn net terug van een roodtrip in Namibië met het hele gezin. Wéér met tenten op het dak het prachtige land verkennen.

bottom of page